Welkom op Redeem TV Nederland!

Redeem TV Nederland is een stichting die diverse educatieve media uitingen in Nederland publiceert.

Redeem TV Nederland is een onafhankelijke stichting die volledig mogelijk gemaakt wordt door giften. Bovendien wordt de stichting geleid door vrijwilligers. Hierdoor hoeft de dienst zich niet te richten op commerciële belangen en kan het zich volledig concentreren op het aanbieden van kwalitatieve en betrouwbare programma's. Dit maakt Redeem TV Nederland een betrouwbare bron van informatie en onderscheidt het zich van andere streamingdiensten.

Redeem TV Nederland biedt Christelijke content aan, wat een belangrijke bron van troost en inspiratie kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en zingeving. Redeem TV Nederland levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en is uniek als gratis Christelijke streamingdienst.


Stacks Image 611

Meld je aan

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Redeem TV Nederland en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.



Gift

Wilt u een gift geven, dat kan via NL54RABO0306888556



over

Daarnaast heeft Redeem TV Nederland als doel om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, inclusief anderstalige minderheidsgroepen. Dit is van cruciaal belang omdat educatieve en Christelijke content niet beperkt mag worden door taalbarrières. Redeem TV biedt daarom programma's aan in andere talen, waardoor het voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk is.

Educatieve content is een belangrijk onderdeel van Redeem TV Nederland . Door het aanbieden van kwalitatieve programma's die gericht zijn op de ontwikkeling van kinderen en jongeren, kan Redeem TV bijdragen aan de vorming van de volgende generatie. De programma's van Redeem TV Nederland kunnen goed gebruikt worden voor scholen, gezinnen en jeugdwerkers, waardoor het een belangrijke bron van informatie wordt voor deze groepen.


Voorbeelden van media


Maarten Luther

Harriet Tubman


Augustinus

Theo vertelt


Het bestuur bestaat uit:
Gert van der Ven - voorzitter
Timon Wassink - secretaris / penningmeester
Willem Jan Tinke - bestuurslid
Lars van der Ven - bestuurslid
Alexander de Wit - bestuurslid

RSIN = 8638.23.634

Beloningsbeleid = De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun bestuurswerkzaamheden.



Contact

Stichting Redeem TV Nederland
Drielandendreef 54E
3845 CA Harderwijk